preskoči na sadržaj

Osnovna škola Antuna Mihanovića Klanjec

 > Naslovnica
Vijesti

Priča o Emi - Srebro i bronca na Državnom natjecanju u samostrelu

Autor: Melita Ulama, 21. 10. 2020.

Prošlog je vikenda  naša Ema Penezić sudjelovala u kategoriji kadeta na Državnom natjecanju u samostrelu koje se održalo u Donjoj Stubici. U field natjecanju, nakon ispaljenih 60 hitaca, Ema je osvojila 3. mjesto, a u match playu nakon ulaska u finale drugo mjesto.

Srebro i bronca na Državnom natjecanju u samostrelu!

 

Ema Penezić je učenica osmog razreda u Klanjcu. Velikodušna je,  marljiva, srdačna i svestrana. Primjerice, prošle je godine kao članica novinarske, a uz pomoć učiteljice Barbare, dogovorila gostovanje učenika i učitelja na Institutu Ruđer Bošković kod dr. Ive Tolić na kojem zbog obveza sama nije mogla prisustvovati.

Uz svoje školske obveze pronalazi vremena i za brojne izvanškolske aktivnosti. Prošlog je vikenda  sudjelovala na Državnom natjecanju u samostrelu koje se održalo u Donjoj Stubici u kategoriji kadeta. U field natjecanju, nakon ispaljenih 60 hitaca, Ema je osvojila 3. mjesto, a u match playu nakon ulaska u finale drugo mjesto.

 

S obzirom da znamo jako malo o natjecanju u samostrelu, Ema nam je objasnila da postoje indoor i outdoor natjecanja. Na indoor natjecanjima (u dvorani) se puca na 18 metara u dvoranama te uključuje field natjecanje i match play natjecanje. U outdoor natjecanjima (na otvorenom) u field dijelu se gađa na udaljenosti od 65,50 i 35 metara, a u match play natjecanju na 50 metara.

Čestitamo Emi na sjajnom rezultatu te se veselimo njenim budućim uspjesima!


Priloženi dokumenti:
Ema_bronca.jpg (205.95 KB)


 

Kućni red

Kliknite na sliku kako biste pogledali Kućni red škole!

Kliknite na sliku kako biste vježbali za natjecanje!!

Kliknite na Dabar pristup natjecanju

 

Blog Novinarske grupe

OŠ Antuna Mihanovića, Klanjec

CMS za škole logo
Osnovna škola Antuna Mihanovića Klanjec / Lijepe naše 41, HR-49290 Klanjec / os-amihanovica-klanjec.skole.hr / ured@os-amihanovica-klanjec.skole.hr
preskoči na navigaciju