preskoči na sadržaj

Osnovna škola Antuna Mihanovića Klanjec

 > Naslovnica
Vijesti

21. rujna 2020. - EU Cooperation Day

Autor: Melita Ulama, 21. 9. 2020.

Europska unija je spoj različitih kultura, nacionalnosti i gospodarstava te se moramo međusobno razumjeti i upoznati kako bismo ostvarili maksimum svojih potencijala. Danas je Dan EU suradnje - "Sharing borders, growing closer",  te podsjećamo na aktivnosti i programe u koje smo se i mi uključili.

U lipnju smo sudjelovali u aktivnosti projekta Veze prirode, koju provodi Javna ustanova za upravljanje zaštićenim dijelovima prirode KZŽ sa svojim partnerima iz Hrvatske i Slovenije, u Zaštićenom krajobrazu Zelenjak. Naši su se učenici 2. i 3. razreda tom prigodom uključili u radionice i rad na terenu te upoznali biljni i životinjski svijet krajobraza Zelenjak i rijeke Sutle. Suradnju planiramo nastaviti i u ovoj školskoj godini te tako od malih nogu kontinuirano učiti i poticati na očuvanje  i obnovu biološke raznolikosti.

U rujnu 2020. javili smo se na poziv Zagorske razvojne agencije za organizaciju međunarodne biciklijade u sklopu programa RIDE&BIKE II. Naša je ponuda prihvaćena te će biciklijada biti organizirana početkom listopada u Klanjcu. Nadamo se lijepom vremenu i uspješnoj realizaciji.

Tako ćemo i mi pridonijeti međunarodnoj suradnji, socijalnoj inkluziji, osvijestiti problem klimatskih promjena i zajedničkog djelovanja s ciljem napredovanja i očuvanja planeta za buduće generacije.


Priloženi dokumenti:
veze_prirode_lipanj_zelenjak_1.zip (311.67 KB)
veze_prirode_lipanj_zelenjak.zip (219.63 KB)


 

Kućni red

Kliknite na sliku kako biste pogledali Kućni red škole!

Kliknite na sliku kako biste vježbali za natjecanje!!

Kliknite na Dabar pristup natjecanju

 

Blog Novinarske grupe

OŠ Antuna Mihanovića, Klanjec

CMS za škole logo
Osnovna škola Antuna Mihanovića Klanjec / Lijepe naše 41, HR-49290 Klanjec / os-amihanovica-klanjec.skole.hr / ured@os-amihanovica-klanjec.skole.hr
preskoči na navigaciju