preskoči na sadržaj

Osnovna škola Antuna Mihanovića Klanjec

 > Naslovnica
Vijesti

BICIKLIJADA U KLANJCU

Autor: Melita Ulama, 4. 10. 2020.

Ovogodišnja 5. po redu međunarodna biciklijada u Klanjcu  održana je 3. 10. 2020. u organizaciji naše škole, uz potporu Zagorske razvojne agencije, a u sklopu projekta RIDE&BIKE II te  financiranu sredstvima Europskog fonda za regionalni razvoj i program suradnje INTERREG V-A Slovenija-Hrvatska 2014-2020.

Osamdeset biciklista svladalo je zahtjevnu rutu Klanjec (Trg Antuna Mihanovića) – Lučelnica – Radakovo – Luka- Veliko Trgovišće – Dubrovčan – Tuheljske Toplice – Klanjec (Trg Antuna Mihanovića) dugu 39 km. Po reakcijama sudionika bilo je to nevjerojatno iskustvo, a usprkos mjestimičnoj kišici cijelim ih je putem pratilo sunce te su uživali u prekrasnom zagorskom krajoliku. Posebno čestitamo najmlađim biciklistima iz naše i drugih škola koji su bez problema pratili starije sudionike ove međunarodne manifestacije sve do cilja na našem starom  trgu kod Mihanovića gdje su ih sve radosno dočekali i glasno pozdravili Klanjčani i gosti naše ovogodišnje mini Zahvale jeseni.

Nakon odmora i okrepe pronašli smo vremena za susret s kolegom, a danas biciklistom, iz slovenske prijateljske škole Gradec iz Litije te isplanirali buduću suradnju i susret kad nam to epidemiološki uvjeti budu dozvoljavali.

Na zahvali jeseni svoje proizvode predstavila je i naša Školska zadruga „Tepka“ u pratnji Dragice Gajšak i Petre Makek, a za inicijativu i organizaciju ove, ali i svih prijašnjih biciklijada u Klanjcu zaslužan je naš učitelj TZK Matija Makek te klanječki volonteri i zaljubljenici u sport.

Briga o tjelesnom i mentalnom zdravlju jedan je od prioriteta našeg ovogodišnjeg školskog razvojnog plana te je organizacija biciklijade odličan uvod i najava daljnih aktivnosti tijekom godine.


Priloženi dokumenti:
attachments_1.zip (17.44 MB)
attachments.zip
Skolska_zadruga.jpg (6.72 MB)


 

Kućni red

Kliknite na sliku kako biste pogledali Kućni red škole!

Kliknite na sliku kako biste vježbali za natjecanje!!

Kliknite na Dabar pristup natjecanju

 

Blog Novinarske grupe

OŠ Antuna Mihanovića, Klanjec

CMS za škole logo
Osnovna škola Antuna Mihanovića Klanjec / Lijepe naše 41, HR-49290 Klanjec / os-amihanovica-klanjec.skole.hr / ured@os-amihanovica-klanjec.skole.hr
preskoči na navigaciju